Dla opcji na akcje i ETFy to właśnie jest ta Opra, kosztuje to chyba $1.50 miesięcznie.
Możesz też w TWS kliknąć prawym na te notowania które chcesz mieć live, a potem wybrać coś w stylu "Manage market data" i powinno Ci pokazać w client portal co jest potrzebne
Interactive Brokers
Re: Interactive Brokers
Nie zgadza mi się saldo gotówki na koncie.
W portfolio pokazuje coś takiego i w settled cash też ale w raportach pokazuje tyle To co jest w raporcie zgadza się z moimi excelowymi zapiskami. Ktoś wie jaka może być przyczyna tej różnicy?
W portfolio pokazuje coś takiego i w settled cash też ale w raportach pokazuje tyle To co jest w raporcie zgadza się z moimi excelowymi zapiskami. Ktoś wie jaka może być przyczyna tej różnicy?
-
- Tu mieszkam: Katowce
Re: Interactive Brokers
Witam. Na początku wyrazy szacunku, za to, że forum w takie formie egzystuje. Jestem świeżakiem na Interactive Brokers, w sumie ogólnie a tego typu tradingu. Wywodzę się z krypto i tak już zęby zjadłem. Chciałem spróbować czegoś nowego. Wpłaciłem grosze na IB, żeby poprbować. Na teraz interesują mnie tylko Stocki i myślałem, że to będzie proste - kupujesz, płacisz jakieś opłaty i tyle. Żadnych dźwigni, opcji, niczego nie ruszałem. Przechodząc do meritum - w historii orders pojawiają mi się pozycje, których nie wykonywałem opisane jako liquidation trade i na pierwszy rzut oka nie maja one dla mnie żadnego sensu. Wymieniłem trochę pomiędzy EUD/AUD/CAD, żeby kupić akcje na rynkach poszczególnych krajów i to właśnie między tymi walutami pojawiają się te magiczne liquidation trade. Czy ktoś może mnie naprowadzić, o co w tym chodzi?