Myślę, że mamy dużą szansę na korektę w niedalekiej przyszłości cel 225$
Spadki na giełdach?
-
- Forumowy wyga
- Tu mieszkam: In the middle of nowhere
-
- Forumowy wyga
Re: Spadki na giełdach?
Jutro jest duże prawdopodobieństwo zapoczątkowania spadków. Uważam tak ponieważ jutro jest sporo danych gospodarczych, a widzę kilka wskazówek które utwierdzają mnie w tym, że mamy do czynienia z dystrybucją. Jeżeli dane gospodarcze będą kiepski to ucierpi ropa naftowa i spółki z nią powiązane.
-
- Tu mieszkam: Köln
napewno warto realiziwac zyski ostatnich tygodni i przygotowac sie do zakupow
-
- Forumowy wyga
Uważam, że jest duży potencjał na poważne spadki na NVDA jak i na spółkach technologicznych jak i na powiązanych ze sztuczną inteligencją. Prawdopodobnym powodem mogą być dzisiejsze wyniki NVDA, które będą opublikowane po sesji.
-
- Forumowy wyga
- Tu mieszkam: Warszawa
Jednak radzą sobie. AI to jest imho rewolucja na miarę tranzystora. Stoimy ciągle na progu, więc teraz jest czas producentów hardware.
-
- Stały bywalec
- Tu mieszkam: Poland
Niewątpliwie. Mnie ciekawi jak to namiesza na rynku, bo np z Google'a korzystam coraz mniej na rzecz Perplexity.
Jak wracam do Google, to jakby wracać z pralki automatyczną na ręczną, albo z excela na kalkulator.
Google jest/był dobry, ale ręcznie szukanie jednej informacji po drugiej i łączenie ich w całość, zajmuje 10x więcej czasu.
Technologia dnia wczorajszego.
Jak wracam do Google, to jakby wracać z pralki automatyczną na ręczną, albo z excela na kalkulator.
Google jest/był dobry, ale ręcznie szukanie jednej informacji po drugiej i łączenie ich w całość, zajmuje 10x więcej czasu.
Technologia dnia wczorajszego.