Bear's food
Re: Bear's food
Trump to teraz się zastanawia jak się prewencyjnie ułaskawić i jak będzie zarabiał pieniądze jak go wszystkie platformy zdemonetyzują.
Żeby od tych zmartwień samobójstwa nie popełnił ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Nie mogłem się powstrzymać. Buduje największą pozycję szort w życiu i dokładam na każdym podbiciu :)
Ale te opcje są chyba skoncentrowane na Tesli, ogólnie EV, SPAC, crypto miners, cannabis stocks, solar, etc a nie całych indeksach czy się mylę?
I dlatego na tych gorących tematach codziennie są ruchy +-10%, a same indeksy są raczej płaskie, przynajmniej w porównaniu. Np. FANGi stoją w miejscu od prawie 6 mies.
Więc robisz short na cały indeks np. SPY czy na poszczególne tematy?
I dlatego na tych gorących tematach codziennie są ruchy +-10%, a same indeksy są raczej płaskie, przynajmniej w porównaniu. Np. FANGi stoją w miejscu od prawie 6 mies.
Więc robisz short na cały indeks np. SPY czy na poszczególne tematy?
Jobless claims masakra a rynek w bok ciekawe...
Jaki bok? ATH panie :-)
ups sorry nie ten watek
ups sorry nie ten watek
Glina, ja Ci życzę jak najlepiej, ale jak się trafi zwała to Ryszard z misiami wpadnie do Twojego wątku live :P
Domyslam sie, ze bedzie impreza na calego. Mam nadzieje, ze mnie zaprosi :-)
Mam nadzieję, że będę mógł wpaść na obie te imprezy :)
Tymczasem żegnam się z obozem byków pod wodzą Gliny i obozem niedźwiedzi po wodzą Ryszarda i przenoszę się na długi termin:
viewtopic.php?f=7&t=587
Tymczasem żegnam się z obozem byków pod wodzą Gliny i obozem niedźwiedzi po wodzą Ryszarda i przenoszę się na długi termin:
viewtopic.php?f=7&t=587
Jak impreza, to chciałem tylko wspomnieć że jest ostatnia szansa kupna BTC <40k, zachęcam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Ryszard Wielkouch
- Forumowy wyga
Podobieństw z 2000 jest całe mnóstwo. Jedyna niewiadoma kiedy to się skończy. Życzyłbym sobie bardzo mocnych wzrostów, żeby być pewnym momentu wejścia :>
Co do bitcoina. Stanie się ofiarą własnej sławy. GB ma już regulacje zaraz Polska. Legarde chce cyfrowego euro max w ciągu 5 lat, ale za o bitcoinie wypowiada się negatywnie. Kryptowaluty są koniem trojańskim posłużą jedynie do udomowienia nowych walut narodowych w postaci elektronicznej i zostaną zdelegalizowane.
Ryszard Wielkouch pisze: ↑14 sty 2021, 16:16Co do bitcoina. Stanie się ofiarą własnej sławy. GB ma już regulacje zaraz Polska. Legarde chce cyfrowego euro max w ciągu 5 lat, ale za o bitcoinie wypowiada się negatywnie. Kryptowaluty są koniem trojańskim posłużą jedynie do udomowienia nowych walut narodowych w postaci elektronicznej i zostaną zdelegalizowane.
xD xD xD
Legarde to może co najwyżej zmniejszyć spread