Bear's food
- Ryszard Wielkouch
- Znamienity orator
Re: Bear's food
Dla mnie oczywisty szort :> Na początku sesji pomimo spadków zamykane były pozycje krótkie. Starałem się znaleźć miejsce w którym rynek byłby tak pewny siebie i nie znalazłem :) Jedyne co mi nie pasuje to jen za wysoko.
jak dzisiaj nie spadniemy przynajmniej -1% to zrobię sobie bana na tydzień :)
jak dzisiaj nie spadniemy przynajmniej -1% to zrobię sobie bana na tydzień :)
Ryszard na teraz nie masz szans żebyś mógł się zbanować i nawet na to nie licz ;)
Coś tam chyba siadło faktycznie z optymizmem, bo KGH mi spadł ponad 4%, miedź to w sumie dość fajny barometr rynku.Ryszard Wielkouch pisze: ↑30 lis 2020, 15:49jak dzisiaj nie spadniemy przynajmniej -1% to zrobię sobie bana na tydzień :)
Obecnie jesteśmy w takim miejscu, że różnie może się potoczyć. Cóż pozostaje nam poczekać na rozwój sytuacji.
Ryszard pamiętasz co napisałeś ?;) (żarcik taki)
- Ryszard Wielkouch
- Znamienity orator
Nie mogłem się powstrzymać przed wyrysowaniem paru kresek na TSLA. Jeśli szukać jeszcze innych mierników euforii to będą to najpopularniejsze spółki takie jak TSLA :)
Jeszcze godzinówka z oporem na SP500
Mali trejderzy atakują.
Jeszcze godzinówka z oporem na SP500
Mali trejderzy atakują.
- Ryszard Wielkouch
- Znamienity orator
Puści czy nie puści :)
W punkt jak myśliwy na polowaniu ;)
To mógł być lokalny szczyt.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2020, 19:21 przez Ryszard Wielkouch, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryszard Genetycznie to jesteś rasowym niedźwiedziem dodam, że z Certyfikowanej i Bardzo Szanowanej i Zacnej Hodowli:)
- Ryszard Wielkouch
- Znamienity orator
Dzięki, wolę nie robić następnego zakładu, ale kusi ;) sam dzisiaj otworzyłem pozycję na spadki bez stoplosa ;)
Puściło ;)
Puściło ;)
................... ;)
- Ryszard Wielkouch
- Znamienity orator
Przetestowali linię trendu wzrostowego bezskutecznie czyli bardzo dobry dzień dla niedźwiedzi :)
BTFD jutro się mogą obudzić w stanie olśnienia :)
Ostatnio zmieniony 09 gru 2020, 22:08 przez Ryszard Wielkouch, łącznie zmieniany 1 raz.
W ramach dramatycznej wyprzedazy S&P znalazl sie na poziomach niewidzianych od ostatniego Piatku :-).
- Ryszard Wielkouch
- Znamienity orator
Nie wiem czy obóz byków jest przyzwyczajony do spadkowych dni. Zaraz to się może skończyć nadzwyczajnym ratunkowym spotkaniem FEDu ;)
Następnym ratunkiem będzie niech zgadnę kupowanie akcji przez FED i (lub) kontrola rentowności amerykańskiego długu :)
Następnym ratunkiem będzie niech zgadnę kupowanie akcji przez FED i (lub) kontrola rentowności amerykańskiego długu :)
Ale po co ?
Nic sie nie zmienilo.
Szcepionka nadal jest.
Raty procentowe nadal 0%.
Rynek sam zaraz odkupi. Lekkie trzepanie nikomu jeszcze nie zaszkodzilo.
Nic sie nie zmienilo.
Szcepionka nadal jest.
Raty procentowe nadal 0%.
Rynek sam zaraz odkupi. Lekkie trzepanie nikomu jeszcze nie zaszkodzilo.
Glina tak jeszcze pewnie 10% walnie wiec się szykuj :)