Interactive Brokers

Miejsce do prowadzenia jałowej i starej jak świat dyskusji na temat tego, który broker jest lepszy od którego, a który nie.
mlubinski
Stały bywalec
Posty: 181
Rejestracja: 07 cze 2018, 21:26

Re: Interactive Brokers

Post autor: mlubinski » 09 wrz 2019, 07:38

Hmm, czy u was aplikacja IB na telefon tez pokazuje taki stan rzeczy? Generalnie nie widac ani ilosci, ani balansu...

restartowanie aplikacji nic nie daje

https://ibb.co/JCcrtmm

Awatar użytkownika
Rastignac
Ekspert
Posty: 791
Rejestracja: 05 sty 2018, 13:00

Re: Interactive Brokers

Post autor: Rastignac » 09 wrz 2019, 10:30

U mnie działa. Natomiast w piątek miałem podobną sytuację z klientem na desktop.

mlubinski
Stały bywalec
Posty: 181
Rejestracja: 07 cze 2018, 21:26

Re: Interactive Brokers

Post autor: mlubinski » 09 wrz 2019, 23:14

W sumie smiesznie, ale sprawa wyglada tak, ze jak klinkalem na te gwiazdki to zamirnilo mi na liczbt, czyli to co chcialem.

Najpierw myslalem, ze to kwestia update ios, potem ze cos maintenance IB, ale wychodzi na tonze po rpostu kliknalem i nie zauwazylem, zatem wazystko tereaz na zielono.

ODPOWIEDZ