ALCRB
Re: ALCRB
Oj tam, daj mi się też zapakować na jakiejś sensownej cenie. ;-) Potem już tylko do góry, obiecuję. ;-)
Tak na serio zastanawia mnie jedynie to w jak długiej perspektywie chcą zarabiać, wydaje mi się, że tutaj odpowiednie lobby u prawodawców mogą załatwić sukces.
Tak na serio zastanawia mnie jedynie to w jak długiej perspektywie chcą zarabiać, wydaje mi się, że tutaj odpowiednie lobby u prawodawców mogą załatwić sukces.
cośtam mają startować w przyszłym roku z tą nową fabryką. Ostatnio przenieśli się do Michelin, może wspólnie cośtam wymodzą :)
(MT Newswires) -- French green chemistry company Carbios (ALCRB.PA) said on Thursday that it was granted 11 patents last year, including seven in the US.
The firm, which develops technology to biorecycle or biodegrade PET plastics and textiles, highlighted that it added four patent families on new PET-degrading enzymes.
Carbios now holds 38 patent families worldwide, 18 of which protect its innovative biorecycling process.
The company's shares climbed 3% on Thursday morni
Jeszcze raz dzieki chlopaki :-). Carbios to hicior.
The firm, which develops technology to biorecycle or biodegrade PET plastics and textiles, highlighted that it added four patent families on new PET-degrading enzymes.
Carbios now holds 38 patent families worldwide, 18 of which protect its innovative biorecycling process.
The company's shares climbed 3% on Thursday morni
Jeszcze raz dzieki chlopaki :-). Carbios to hicior.